• Cykeldator

Multifunktionel cykeldator.

MÅNGA ANVÄNDbara FUNKTIONER - den är perfekt för alla som älskar att cykla. Den har 13 olika funktioner som den analyserar och visar regelbundet. 

UNIVERSAL - passar många typer av cyklar, så den kan användas för olika modeller av cyklar: berg, racing, cross, city, BMX, barn, landsväg, vandring, tandem och andra. Ett korrekt designat monteringssystem är universellt, så du kan anpassa det till din typ av cykel.

LÄTT MONTERING OCH DEMONTERING - mätaren kan monteras på styret eller skaftet på en cykel. Hastighetsmätarsensorn är monterad på ekern  så att den kan ge cyklisten all nödvändig information om  rutt och hastighet. 

LCD-DISPLAY - räknare med LCD-display - gör att du kan läsa av mätningen även på avstånd. Enheten kännetecknas av en bra mätupplösning och snabb respons.

SPECIFIKATION - svart färg; display: LCD; vattentät: ja, IPX4; material: ABS; strömförsörjning: batteri; mätartyp: trådbunden; minsta hjulstorlek 14 '; maximal hjulstorlek 29 '; mått: 5x4,5cm; vikt: 21g; vikt i förpackningen: 64g.

SPECIFIKATION

svart färg
display: LCD
vattentät: ja, IPX4
material: ABS
strömförsörjning: batteri
mätartyp: trådbunden
minsta hjulstorlek 14'
maximal hjulstorlek 29'
mått: 5x4,5cm
vikt: 21g
vikt i förpackningen: 64g

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Cykeldator

  • Product Code: cyk014
  • Availability: In Stock
  • 129.00SEK

  • Ex Tax: 103.20SEK

Tags: Cykeldator